Nyhedsarkiv - 2021

JANUAR

 

Godt nytår fra Lyngby-Taarbæk Brass Band

4. januar 2021

Så blev det et nyt år: 2021. Endelig... 

Det netop overståede år 2020 har af gode grunde grunde ikke været det mest begivenhedsrige år. Covid-19 har sat en stopper for et utal af prøver, koncerter og konkurrencer. I skrivende stund er det mandag den 4. januar, den første mandag efter nytår, hvor vi under normale omstændigheder ville mødes i vores øvelokale i Lyngby, kramme hinanden og ønske godt nytår. Vi ville øve op til vores store Nytårs Gallakoncerter, og bagefter spise lidt kransekage, og drikke et glas champagne. 

Situationen er stadig som den har været gennem det meste af 2020: Vi sidder formentlig alle sammen hjemme i vores egen stue, og længes efter at spille noget fedt musik med nogle mennesker, som vi holder meget af. Vi øver selvfølgelig stadig ufortrødent på vores instrumenter, lytter til en lydfil måske - og spiller med til den. Det er nok dét der er tættest på den følelse, som det giver at spille sammen i vores band.

Nu er det 2021, og vi vil hæfte os ved de berømte ord om lysere tider. Vi vil glæde os enormt meget, og vi vil være top-klar til masser af nye udfordringer, og vi vil stå klar til igen at kunne underholde vores publikummer med fed musik og god stemning! Og vi kan ikke beskrive, hvor meget vi glæder os!

Så vi håber at se jer alle igen, så snart det overhovedet er muligt! Vi håber at I alle holder jer raske og forbliver ved godt mod. Og så ønsker vi i Lyngby-Taarbæk Brass Band jer alle sammen et rigtig godt nytår!