Nyhedsarkiv - 2020

 

Juni

Tilbage i band efter lang corona-pause!

25. juni 2020

Mandag den 22. juni, den  fik vi endelig lov til at spille for et publikum igen, da vi spillede for beboerne på Plejecenter Virumgaard. Vi fik derudover også lov til at spille i vores helt nye flotte skovgrønne poloer, som vi alle sammen fik udleveret mandagen forinden. Den er blandt andet udsmykket med vores helt nye logo!

 

Januar

800 publikummer gav stående bifald til den 23. NytårsGalla!

19. januar 2020

Det var en helt fantastisk og veloplagt solist der lørdag fyldte Bellevue Teatret ud med sin helt særlige stemme, i sammenspil med Lyngby-Taarbæk Brass Band. Det var nemlig den årlige nytårsgallakoncert, der i år udspillede sig i nye omgivelser. Den absolut talentfulde sopran - Helle Gössler - fik simpelthen hele salen op og stå med klapsalve i flere minutter, blandt andet efter at hun havde fortryllet alle med sange fra flere operetter. 

Også i år var vi i selskab med Johannes Langkilde, som med sin humor og charme også fik godt gang i salen - og så havde han ovenikøbet taget sin trompet med til den velkendte fanfare, i starten af "Champagnegaloppen" - som traditionen tro var med til at afslutte koncerten, og det var også endnu engang Jesper Juul der stod på dirigentpodiet.

Foto: Finn Skaaning

Den 31. januar, gør vi faktisk det hele en gang til. Koncerten gentages nemlig i Kalundborg den 31. januar, hvor Lions Club inviterer til koncert og middag. Læs om koncerten og køb billetter, på linket herunder.

LINK

Besøg os (mandag, 19-22)

   ENGELSBORGSKOLEN

     Engelsborgvej 66

     2800 Kgs. Lyngby

Bandmanager / Booking:

      John Hædersdal

      Vangedevej 144, 1.5

      2870 Dyssegård

 

      +45 40 20 71 12

      john-h@mail.dk    

Webmaster:

        Mikkel Amsinck

        Elbagade 18, 1tv

        2300 København K

       +45 29 21 07 19

       mikkelamsinck@gmail.com

© 2023 by

Advisor & co.

Proudly created with Wix.com